Ehandel – starta webbshop och börja sälja online

Ehandel – starta webbshop och börja sälja online

En egen butik på webben för dig som behöver ett snabbt och enkelt sätt att marknadsföra och sälja dina produkter och tjänster online. En säker och effektiv hemsida för e-handel kan byggas med fri programvara. De flesta butiker på internet använder sig av Woocommerce. Du behöver bara ett bra webbhotell med en egen installation av WooCommerce för att skapa en webbshop utan alla extra avgifter, månadskostnader eller risken att en betaltjänst lägger ned. När webbutiken är byggd är det enda du betalar årskostnaden för domännamn och webbhotell.

94% av alla användare på internet handlar online

Har du öppet överallt och dygnet runt? Är du med på tåget när e-handeln växer? År 2020 var tillväxten rekordhöga 40 procent, jämfört med 2019. Enligt Postnord motsvarar ökningen 35 miljarder kronor. Av befolkningen 16 år eller äldre uppger 89 procent i år att de e-handlar. Om vi enbart ser till de som använder internet så svarar 94 procent av användarna att de e-handlar.

Behöver du hjälp att snabbt få igång en webbplats med webbshop?

Pang erbjuder enkla och avancerade lösningar för e-handel för både fysiska produkter och/eller olika typer av digitala tjänster till exempel utbildning, kurser online, bokning och biljetter. Vi bygger nya hemsidor för e-handel eller bygger ut din nuvarande webbplats med en onlinebutik. Anpassade lösningar efter behov och storlek. När din butik är byggd kan du själv lägga in produkter och sköta din försäljning. Vill du testa och börja smått eller satsa för fullt?

Digital betalning med bankkort och Swish

Sälj mer genom att göra det så enkelt, snabbt och säkert som möjligt för kunden att handla och betala i din webbshop. Vi hjälper dig att hitta rätt betalningslösningar för just din ehandel genom automatisk betalning via bankkort, Swish eller andra tjänster. Vi kan också lägga till tjänster för snygga och utskrivbara fakturor.

Välkommen att höra av dig med frågor!