Välj en sida

DRÖNARE film video tjänster

Drönare, film och foto

– när du behöver nya perspektiv

Kontakta oss

Drönare

Flygande film och foto

Drönarfilm

Film förmedlar så mycket känsla och fakta på kort tid.
 Genom att erbjuda filmproduktion med drönare kan vi skapa video och foto med hög kvalitet på ett snabbt, säkert och kostnadseffektivt sätt. Visa dina produkter, tjänster och händelser ur ett nytt perspektiv. Möjligheterna är oändliga!

Drönarfoto

Drönarfotografering ger nya perspektiv. Du kan få den där flygbilden som hjälper dig att presentera unika vyer av din verksamhet,  vackra omgivningar, din fastighet eller personliga minnesbilder.

Produktion

En bild säger mer än tusen ord och rörliga bilder berättar ännu mer. Utifrån dina behov skapar vi allt från idé, manus och dramaturgi, till filmning, klippning och spridning.

Vår utrustning 

Mavic Pro 2 – en mycket kompetent drönare som tar grymma bilder. Med en Hasselbladare och 1″ sensor filmar den i 4 k, fångar alla detaljer och tar högupplösta bilder i tryck- och utskriftskvalitet.

Mavic är utsedd till bästa kameradrönare 2020-2021 av EISA.

Drönarpilot

Vår drönarpilot är självklart godkänd av Transportstyrelsen och har drönarkörkort i kategori A1/A2/A3 för att flyga drönare i klasserna C1-C4.

Vad är en drönare?

Drönare, även kallad obemannad luftfarkost eller UAV (Unmanned Aerial Vehicle), är ett samlingsnamn på motorförsedda luftfartyg utan pilot ombord som kan flyga autonomt eller fjärrstyras. Drönare finns i alla storlekar; från luftfartyg på hundratalet gram som startas genom att kastas för hand till farkoster på tusentals kilo som startar och landas som vanliga flygplan. Transportstyrelsen använder termen UAS (Unmanned Aerial Systems), vilket omfattar själva farkosten samt dess kringutrustning som är nödvändig för att starta, flyga och landa det obemannade luftfartyget.

Vi skapar film med drönare

Visa dina produkter, tjänster och händelser ur ett nytt perspektiv.

Ta med utsikten och helheten

Vi filmar och fotar med drönare när du vill visa produkter, fastigheter, händelser eller vackra omgivningar. Det ger nya perspektiv!

Adress

pangproduktion.se

Kontakta oss

Translate »